AcasăPoliticaElena Udrea: "Vreau sa fiu un presedinte mai bun decat Traian Basescu"

Elena Udrea: „Vreau sa fiu un presedinte mai bun decat Traian Basescu”

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, sustine ca isi doreste sa fie un presedinte mai bun decat Traian Basescu.

Invitata la o cunoscuta emisiune de la Realitatea TV, Udrea a precizat ca „daca m-as gandi, sigur as gasi lucruri despre care sa spun ca Traian Basescu le-ar fi putut face mai bine in cele doua mandate”.

Totusi, liderul PMP i-a luat apararea actualului presedinte al Romaniei sustinand ca „Traian Basescu nu a avut o misiune usoara. A trebuit sa se lupte cu un sistem intreg. Poate a facut pasi gresiti, dar sa nu uitam ca a fost presedinte intr-un anumit context istoric. A avut de dus o lupta pe care nu cred ca alt presedinte ar fi dus-o. De aceea a si fost suspendat de doua ori in zece ani”.

Intrebata care ar fi obiectivul ei, daca ar ajunge presedintele Romaniei, Elena Udrea a anuntat ca „vreau sa fiu un presedinte mai bun decat Traian Basescu”.

Liderul PMP este de parere ca „noul presedinte nu trebuie sa mai duca lupta pe care a dus-o Traian Basescu. Trebuie doar sa fie intr-atat de puternic incat sa pastreze rezultatele acestei lupte, respectiv justitie independenta, institutii care sa functioneze transparent si in interesul statului si reforme incepute care trebuie doar sa fie duse la bun sfarsit”.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger