AcasăPoliticaEmil Boc, candidatura pe baza de plic

Emil Boc, candidatura pe baza de plic

Actualul primar Emil Boc s-a inscris in cursa interna declansata de PNL in vederea selectarii candidatilor sai la localele din 2016.

Alinierea lui Boc la linia de start are loc in timpul razboiului liberalo-liberal declansat la Cluj. Zona unde fostii pedelisti si fostii liberali se bat, trosnesc public si fara mila.

Situatie in care cel mai aprig contracandidat al lui Boc este colegul penelist Mihai Seplecan, actualul presedinte al CJ Cluj.

Culmea este ca Boc si Seplecan se bat pe gunoaie, lucru confirmat si de co-presedintele Vasile Blaga: ”Da, s-a inscris in cursa, sigur ca eu l-am inteles pe domnul Boc, are o problema ca lumea a spus ca el conditioneaza… nu conditioneaza, este o problema mai complicata legata de situatia gunoaielor menajere de acolo. Nu se termina o lucrare care este pe fonduri europene, el isi rezolva o problema temporar, o rampa temporara il ajuta in acest sens …”.

Chiar daca a lasat explicatia in aer, Blaga a tinut sa incheie optimist: ”Lucrurile sunt ok”.

In fapt, situatia in PNL Cluj este departe de a fi ok din moment ce partizanii lui Boc il acuza pe Seplecan ca pune bete-n roatele actualului primar pentru ca acesta sa nu poata rezolva problema gunoaielor menjare si astfel sa-si ridice clujenii in cap.

Ba mai mult, ”bocii” spun ca Mihai Seplecan este mana-n mana cu o firma de salubrizare interesata sa preia curatenia orasului. In replica, fostii liberali reclama atasamentul lui Emil Boc fata de cauza lui Traian Basescu si a PMP. Data fiind rivalitatea dintre cei doi, cert este ca selectarea candidatului pentru Primaria Cluj va da serioase batai de cap liderilor PNL.

author avatar
Simona Badulescu
819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger