AcasăPoliticaFirea ii da tarcoale lui Nicusor Dan

Firea ii da tarcoale lui Nicusor Dan

Desemnata oficial drept candidat al PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea umbla ca pe oua cu contracandidatii ei, ba chiar incearca sa-l ”seduca” pe independentul Nicusor Dan, caruia ii ofera de pe acum postul de viceprimar.

Candidatul PSD Gabriela Firea incearca sa-l atraga pe independentul Nicusor Dan de partea ei momindu-l cu un viitor post de viceprimar

”Mi-as dori un viceprimar ca Nicusor Dan. I-am urmarit activitatea cu mult inainte de a sti ca eu voi intra in aceasta competitie (…) Nu are forta echipei PNL sau PSD, pentru ca partidul domniei sale provine dintr-un ONG, dintr-o fundatie si este la inceput. Din punctul meu de vedere, analizand toata aceasta conjunctura, sta bine in sondaje, eu ii citesc proiectele, urmaresc cu atentie si, daca va intra in Consiliul General, eu sunt prima care voi intinde mana si care voi spune ca proiectele sale nu trebuie sa fie abandonate si as vrea sa lucram impreuna. E o declaratie sincera”, si-a lansat Firea oferta, la Adevarul Live. Tot ca sa-si sporeasca sansele, Gabriela Firea a purces la spalarea pacatelor acumulate in campania prezidentiala din 2014, cand s-a facut cunoscuta ca autoare a catorva ”ziceri” de mare rasunet negativ, indreptate impotriva lui Klaus Iohannis. Ca sa ”reseteze” memoria electoratului, Firea nu numai ca s-a spasit public, dar chiar a promis ca va fi de acum inainte numai lapte si miere cu toti contracandidatii: ”Sunt om si recunosc ca am gresit. Mi-a parut rau de fiecare data cand un mesaj negativ a fost transmis prin mine, iar toata reactia a fost asupra mea, nu a candidatului sau a partidului. Vreau sa demonstrez in aceasta campanie ca imi pare rau pentru momentele neplacute din campania pentru prezidentiale, ca am invatat lectia. Nu ma veti auzi in campania electorala denigrandu-mi rivalii. Imi doresc o campanie curata, o campanie eleganta”.

author avatar
National
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger