AcasăPoliticaFostul ministru Sandu, din nou la Directia Nationala Anticoruptie

Fostul ministru Sandu, din nou la Directia Nationala Anticoruptie

(foto: phon.ro)

Gabriel Sandu a ajuns, luni, la DNA, pentru a discuta cu procurorii. Motivele prezentei sale la audieri nu sunt deocamdata cunoscute cu precizie.

(foto: phon.ro)

Sandu a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie luni la amiaza, potrivit B1 TV. Este foarte posibil ca fostul ocupant al fotoliului de ministru al Comunicatiilor in Guvernul Boc, aflat in prezent in arest la domiciliu, sa fie audiat din nou in dosarul „Microsoft”.

Recent, fostul ministru, pe care procurorii DNA il acuza de luare de mita in forma continuata si splalare de bani, in dosaurl „Microsoft”, s-a ales cu sechestru pe mai multe bunuri din avere.

La finele lunii ianuarie, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus ca fostul ministru democrat sa fie cercetat in regim de arest la domiciliu, dupa ce pana atunci fusese arestat preventiv in dosarul „Microsoft”. La acea vreme, s-a speculat ca masura privativa de libertate, mai blanda decat cea dispusa pana atunci de Instanta, ar fi fost luata dupa ce fostul membru al Guvernului ar fi facut o serie de dezvaluiri in acest dosar.

Cititi si: Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru “Niro”, rasplatiti pentru ciripit

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger