AcasăPoliticaFostul primar Cristian Popescu anunta ca se retrage din politica, la o...

Fostul primar Cristian Popescu anunta ca se retrage din politica, la o luna de la tragedia din „Colectiv”: Nu am sa mai fiu politicianul Piedone

Poza care a insotit mesajul fostului primar Popescu Piedone prin care si-a anuntat retragerea din politica

Pe 30 noiembrie, la aproximativ o luna de la tragedia din „Colectiv”, clubul aflat in sectorul 4, sector condus, pana in urma cu aproximativ trei saptamani, de Cristian Popescu Piedone, acesta din urma a anuntat ca a decis sa faca un pas in spate din tot ceea ce inseamna politica.

Poza care insoteste mesajul fostului primar Popescu Piedone

Astfel, dupa ce la inceputul lunii si-a anuntat demisia, de aceasta data Popescu Piedone a notat, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, ce a decis in privinta carierei in politica si a celei de 23 de ani – din cate mentioneaza – in administratia publica. „Aici se incheie cariera mea politica. Ma retrag! Dar ma rog insa sa vina in fotoliul de primar cineva care sa continue ce nu am apucat eu sa termin. (…) Eu nu am sa mai fiu nici primarul Piedone, nici politicianul Piedone. Am sa fiu omul Cristian Popescu. Si sper sa ma ajute Dumnezeu sa fiu cea mai buna versiune a acelui om”, transmite fostul primar.

Retinut si, ulterior arestat preventiv, in ancheta facuta de catre procurorii DNA in privinta tragediei in care si-au gasit sfarsitul 60 de oameni, alti aproximativ 130 fiind raniti, fostul primar este momentan cercetat in libertate.

Vinerea trecuta s-a implinit o luna de la drama din „Colectiv”, mai exact de la incendiul in urma caruia cei 60 de tineri au pierit, in chinuri cumplite. La momentul izbucnirii flacarilor, in club se aflau sute de tineri, care venisera sa asculte concertul trupei Goodbye to Gravity. DIn pacate, un foc de artificii scapat de sub control a semanat groaza in interior, in mai putin de doua minute clubul fiind cuprins de foc si fum.

sursa foto: facebook/ Cristian Popescu Piedone

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger