AcasăPoliticaGabriela Firea demontează acuzaţiile nefondate ale preşedintelui partidului USB, Nicuşor Dan

Gabriela Firea demontează acuzaţiile nefondate ale preşedintelui partidului USB, Nicuşor Dan

În cadrul unei dezbateri televizate organizate marţi, Nicuşor Dan, preşedintele partidului USB, a lansat o serie de acuzaţii la adresa Gabrielei Firea.

Preşedintele USB a susţinut că Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 4, ar fi emis o autorizaţie de construcţie care ar fi urmat să restrângă spaţiul verde al parcului Tineretului. Mai mult, preşedintele partidului USB a susţinut marţi că Florentin Pandele ar fi emis în Voluntari mult mai multe licenţe de taxi decât ar fi legal. Nicuşor Dan a considerat că această decizie a primarului comunei Voluntari ar fi influenţat negativ piaţa taxiurilor din Capitală. Însă candidatul USB a minţit.

Miercuri, în cadrul altei dezbateri televizate, Gabriela Firea a demontat rând pe rând, cu documente oficiale, toate declaraţiile preşedintelui partidului USB, Nicuşor Dan. Referitor la acuzaţia fostului ONG-ist privind emiterea unei autorizaţii pentru o construcţie în parcul Tineretului, Gabriela Firea a prezentat copii după documente publice care arătau că actualul primar interimar al Sectorului 4, Cristian Băluţă, nu a semnat niciun astfel de document. Toate documentele prezentate de Gabriela Firea referitoare la autorizaţiile respective erau semnate de fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a demisionat ca urmare a scandalului de la Colectiv şi care acum susţine candidatura lui Răzvan Sava, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 4.

Gabriela Firea nu s-a oprit însă aici şi a prezentat documente suplimentare care au demonstrat că Nicuşor Dan, preşedintele partidului USB, a supraevaluat grosolan numărul de licenţe de taxi din Voluntari şi judeţil Ilfov. Gabriela Firea a demonstrat astfel că numărul de licenţe pentru taxi-uri nu a fost depăşit, fiind cu 11 licenţe emise mai puţine decât numărul prevăzut legal.

author avatar
eNational
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger