AcasăPoliticaGeoana: Am devenit un fel de exclus de serviciu din PSD. Pesedisti...

Geoana: Am devenit un fel de exclus de serviciu din PSD. Pesedisti adevarati, luati-va partidul inapoi!

La o zi dupa ce a fost exclus din PSD, la finele unei sedinte tensionate, Mircea Geoana a facut un apel catre colegii sai, in special catre „pesedistii din nivelul doi si trei al partidului”, cerandu-le sa „ia partidul inapoi”, manifestandu-si, totodata, intentia de a pune umarul pentru a ajuta formatiunea din care a fost suspendat recent sa depaseasca ceea ce considera a fi un moment dificil.

„Dupa o zi plina de democratie originala la PSD doresc sa fac cateva comentarii, fara patima. (…) Dl Ponta, in aceasta dimineata, a explicat in sfarsit motivul pentru care am fost exclus din partid. (…) Se pare ca am devenit un fel de exclus de serviciu din PSD (…) Vinovatul de serviciu este Mircea Geoana„, a sustinut fostul sef al Senatului.

Fostul sef al PSD spune ca nu poate intelege gestul lui Ponta, de a-l exclude din randul social-democratilor. L-a citat pe actualul lider al PSD, care ar fi sustinut ca el si Geoana nu gandesc la fel, fiind de acord cu aceasta afirmatie, insa doar in anumite privinte. „Nu gandim la fel (…) aceasta nu este stanga adevarata (…) Va spun: pesedisti adevarati, luati-va partidul inapoi si aveti un instrument la indemana: statutul partidului (…) Daca nu va veti cere dreptul democratic de a va alege conducerea (…) va spun cu regret (…) ca va trebui sa gandim o platforma a unei stangi autentice (…) care asculta de vocea strazii„, a adaugat Geoana.

Fostul ministru de Externe, dar si primarul sectorului 5 al Capitalei, precum si fostul vicepresedinte al PSD, Dan Sova, au fost vizati de sanctiunea decisa in cadrul sedintei conducerii social-democratilor, desfasurata joi.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger