AcasăPoliticaGeoana, apel catre colegii de partid: Sa castigam mai intai alegerile si...

Geoana, apel catre colegii de partid: Sa castigam mai intai alegerile si apoi vorbim despre conducerea PSD

Fostul lider al PSD si candidat la precedentele alegeri prezidentiale, din urma cu cinci ani, le-a adresat un apel colegilor sai social-democrati, considerand ca, la acest moment, prioritara este campania electorala pentru scrutinul de luna viitoare, si nu sefia formatiunii.

In contextul recentelor supozitii aparute in legatura cu succesorul lui Ponta la sefia PSD, pe fondul dosarului in care Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au ajuns in atentia DNA, Geoana e de parere ca social-democratii ar trebui sa se focuzeze sa il sustina pe actualul prim-ministru in lupta pentru Cotroceni, iar abia apoi sa se preocupe de aspecte privind noua conducere a partidului, in cazul in care Ponta castiga alegerile din noiembrie. „In ceea ce priveste aspectele legale ce tin de ancheta procurorilor, nu ma pronut, asa cum nu am facut-o niciodata. In schimb, pe tema succesiunii la varful PSD, in cazul foarte probabil in care Victor Ponta va ajunge presedinte al Romaniei, sunt cateva aspecte de clarificat. Tin sa dezavuez incercarile anumitor colegi de a face jocurile pentru sefia PSD”, sustine Geoana, intr-un mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook.

In concluzie, Mircea Geoana le cere colegilor sai din PSD si liderilor formatiunii sa se concentreze doar pe campania electorala pentru cea mai inalta functie in stat, urmand ca, dupa alegeri, sa fie organizat un congres in cadrul caruia PSD sa-si valideze noua conducere. „Obiectivul nostru este sa raspundem adecvat asteptarilor romanilor, sa furnizam viitorul presedinte al Romaniei fiindca cetatenii sunt satui de cei 10 ani in care Traian Basescu a jucat un rol nefast, umilind oamenii si extinzand conflictul la rang de politica de stat”, adauga Geoana.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger