AcasăPoliticaGeorgian Pop si Augustin Zegrean, schimb de replici pe cartela

Georgian Pop si Augustin Zegrean, schimb de replici pe cartela

Augustin Zegrean (in imagine) si Georgian Pop nu se inteleg pe ordonanta referitoare la identificarea utilizatorilor de cartele pre-pay

Respingerea, de catre CCR, a ordonantei referitoare la reglementarea cumpararii cartelelor pre-pay il incaiera pe seful Comisiei SRI, deputatul PSD Georgian Pop, cu judecatorii constitutionali.

Augustin Zegrean (in imagine) si Georgian Pop nu se inteleg pe ordonanta referitoare la identificarea utilizatorilor de cartele pre-pay

Pop nu este de acord cu respingerea ordonantei si sustine ca ”teroristii profita” de absenta unei astfel de legi. ”Pe teritoriul statului asa-zis islamic exista zeci de milioane de cartele cumparate cu sacosa din Romania (…) Zilnic, serviciile secrete (romanesti – n.r.) primesc urmatoarea informare de la colegii din Orientul Apropiat: suspecti de terorism au planificat atentate si comunica pe cartele cumparate din Romania. Trebuie sa vedem cine are drept de utilizare a drepturilor personale”, pledeaza Pop. In replica, presedintele CCR Augustin Zegrean da vina pe initiatori, despre care spune ca nu au stiut cum sa scrie textul astfel incat sa nu iasa din limitele Constitutiei.

Georgian Pop

“Nu principiul era prost, ci felul in care a fost scrisa. Si-au batut joc de ce am spus noi in prima motivare (la declararea ca neconstitutionala a Legii 82/2012, predecesoarea ordonantei de astazi – n.r.) Nu ne spun ce fac ei cu datele personale. De exemplu, ma duc la o benzinarie si cumpar o cartela. Imi las datele personale acolo si as vrea sa stiu ce se va intampla cu ele. Le arunca la gunoi sau ce fac?”, detaliaza Zegrean pozitia CCR.

 

author avatar
Simona Badulescu
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger