AcasăPoliticaGorghiu crede ca Ponta are aceeasi "obsesie" ca Basescu: "sa trimita oameni...

Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi „obsesie” ca Basescu: „sa trimita oameni la puscarie!

La trei ani de la preluarea guvernarii, premierul Ponta a facut un bilant al principalelor realizari. Iar la capitolul promisiuni „partial indeplinite” a trecut, in chip de gluma, una in care apar numele fostului lider de la Cotroceni si al Elenei Udrea.

In conditiile in care, la finele zilei trecute, in care social-democartii au marcat trei ani de la inlaturarea guvernului ungureanu si instalarea celui propus la acea data de catre Uniunea Social Liberala, din care faceau parte PSD-istii, alaturi de liberali, Victor Ponta a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj-foto pe care l-a descris drept „glumet”, o parte din el sunand astfel: „Am promis „Basescu si Udrea la inchisoare”. Partial realizat!”, copresedintele marelui PNL a reactionat destul de taios.

Nu oricum, ci tot prin intermediul aceleiasi retele de socializare. Departe de a folosi un ton similar, Gorghiu si-a exprimat parerea ca, nici mai mult, nici mai putin, ca fostul presedinte si actualul premier au o fixatie comuna – aceea sa trimita oameni la inchisoare. „Obsesia lui Victor Ponta este aceeasi ca a lui Traian Basescu: sa trimita oameni la puscarie – asa se raporteaza ei la justitie”, considera deputaul liberal. Alina Gorghiu si-a incheiat mesajul intr-un ton vadit optimist:  „Din fericire, unul nu mai este presedinte, iar celalalt nu va fi niciodata”.

(captura facebook/Victor Ponta)
(captura facebook/Alina Gorghiu)
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger