AcasăPoliticaGorghiu si Blaga pleaca la Bruxelles. Urmeaza sa discute cu liderul PPE

Gorghiu si Blaga pleaca la Bruxelles. Urmeaza sa discute cu liderul PPE

Dupa ce liberalii au facut public planul lor de guvernare, pe care intentioneaza sa il supuna atat dezbaterii interne, cat si publice, pe agenda celor doi copresedinti ai PNL figureaza o intrevedere cu presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, la Bruxelles.

Liberalii si-au anuntat principalele proiecte pe care au de gand sa le duca la indeplinire, in cazul in acre ajung sa guverneze Romania, anuntand ca vor incepe discutii cu formatiunile politice interesate sa vada debarcat actualul Execitiv, in fruntea caruia se afla liderul PSD, Victor Ponta- fireste, cu exceptia social-democratilor.

Insa pana ca aceste discutii sa aiba loc, Gorghiu si Blaga pleaca In Belgia, unde in urmatoarele doua zile vor lua parte la reuniunea Adunarii Politice a Partidului Popular European. „Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor participa luni, 2 martie a.c., si marti, 3 martie a.c., la reuniunea Adunării Politice a Partidului Popular European, care va avea loc la Bruxelles”, anunta liberalii intr-un comunicat.

Mai mult, cei doi lideri ai PNL vor discuta cu presedintele PPE, Joseph Daul, in cadrul unei intrevederi programate pentru luni seara.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger