AcasăPoliticaGrup de sprijin pentru PSD in Parlament

Grup de sprijin pentru PSD in Parlament

In ciuda rivalitatii dintre Dan Diaconescu si Victor Ponta, parlamentarii PPDD par dispusi sa puna de o frumoasa colaborare cu social-democratii.

Mai multi parlamentari PPDD ar urma sa-si dea demisa pentru a deveni independenti

Partidul Poporului Dan Diaconescu este pe cale sa piarda un numar important de alesi, sustin surse parlamentare, citate de site-ul pesurse.ro. Potrivit acestora,  PPDD-istii, alaturi de cativa deputati UNPR, intentioneaza sa-si anunte demisia si sa formeze un grup al independentilor. Potrivit estimarilor,  numarul total al deputatilor care urmeaza sa faca acest pas se ridica la 15, dar nu este exclus ca si alti parlamentari, de la alte formatiuni, sa intre in acest grup. Care, in final, ar urma sa joace de partea premierului si a social-democratilor, in cazul in care USL se va scinda si Guvernul nu va mai beneficia de sustinerea liberalilor si a conservatorilor.

Interesant este ca informatia a aparut imediat dupa ce presedintele PPDD, Simona Man, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta este singura care poate scapa PSD de alianta cu PNL. ”Doar un parteneriat cu PPDD ar putea sa schimbe intr-un mod oarecare, in acest moment, actuala coalitie”, a mai spus Simona Man.

author avatar
Victor Paun
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger