AcasăPoliticaGuvernul va desecretiza stenograma discutiilor privind proiectele de lege propuse spre avizare...

Guvernul va desecretiza stenograma discutiilor privind proiectele de lege propuse spre avizare in sedinta de miercuri

Invocand faptul ca se doreste o „transparenta totala” in aceasta chestiune, Executivul anunta, vineri, ca va desecretiza stenograma discutiilor in legatura cu proiectele de lege propuse Guvernului pentru avizare in sedinta de miercuri.

Totul dupa ce s-a anuntat, initial, miercuri, ca toate proiectele discutate in respectiva sedinta, inclusiv cel in legatura cu dezvaluirile din dosare penale aflate in cercetare, au fost avizate „favorabil”, pentru ca apoi informatia sa fie corectata.

In acest sens, Executivul va emite un act normativ prin care stenograma discutiilor din sedinta de miercuri va fi desecretizata. „Avand in vedere eroarea tehnica din comunicatul de presa din data de 29 octombrie a.c., pentru o transparenta totala, Guvernul Romaniei va emite un act normativ in urmatoarea sedinta de guvern, prin care va fi desecretizata stenograma discutiilor privind aprobarea punctelor de vedere pe marginea proiectelor de lege propuse Guvernului pentru avizare”, se mentioneaza intr-o informare postata pe site-ul Executivului.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger