AcasăPoliticaHrebenciuc nu ar merge pe mana lui Maior la prezidentiale

Hrebenciuc nu ar merge pe mana lui Maior la prezidentiale

Candidatul ideal pentru mai toata suflarea politica, seful SRI, George Maior, nu ar primi votul social-democratului Viorel Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc considera ca locul lui George Maior este in fruntea SRI

Desi recunoaste ca are toate calitatile pentru a fi un bun presedinte, Hrebenciuc sustine ca Maior are totusi un mare defect: lipsa notorietatii. „Este relativ tarziu acum (sa intre in cursa pentru prezidentiale – n.r). Ca personalitate are toate atributele sa fie un bun presedinte, dar in momentul de fata notorietatea si tot ce inseamna acest lucru, daca nu are un partid solid in spate, este greu sa devina un candidat potential. Un candidat potential fara un partid mare in spate, cat ar fi el de valoros, nu poate castiga”, a declarat Viorel Hrebenciuc.

George Maior nu are priza la electorat

De la Maior, social-democratul a schimbat directia spre Calin Popescu Tariceanu, despre care spune ca are mari sanse sa ocupe prima functie in stat. „Tariceanu are alura de presedinte, are si experienta de guvernare de 4 ani, care n-a fost cea mai rea pe care a traversat-o Romania, are si istorie liberala, a fost mereu in prim-planul luptei police, n-a stat 15 ani ascuns si apoi a aparut ca mare lider. Da, l-as vota cu siguranta”, a mai spus Hrebenciuc.

author avatar
Adelina Ionicel
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger