AcasăPoliticaIlie Sarbu, "all inclusive" pentru Traian Basescu

Ilie Sarbu, „all inclusive” pentru Traian Basescu

Traian Basescu este in pragul dementei, sustine social-democratul Ilie Sarbu. Ca sa-l scape pe seful statului de zbuciumul interior care nu-i da pace, liderul senatorilor PSD propune doua solutii: spitalul de nebuni sau Biserica.

Ilie Sarbu considera ca seful statului si-a pierdut uzul ratiunii

Adversar declarat al  lui Traian Basescu, pesedistul  Ilie Sarbu considera ca recentele declaratii ale presedintelui arata clar ca acesta si-a pierdut mintile. „Traian Basescu a ajuns atat de exasperat incat, aproape ca niciodata, atacurile de la tribuna prezidentiala sunt din ce in ce mai dese si mai furibunde. Un prezidiu pe post de taraba in piata, folosit pentru interese de familie. (…)  Basescu sufera de psihoza paranoida, atribuie defectele sale unor oameni pe care ii considera mincinosi, profund corupti si incompetenti. Stiu ca nu a uitat ca a fost demis cu votul a 7,4 milioane de oameni, insa boala din el ii intuneca mintea, nu poate concepe ca romanii il percep ca un ilegal, ca un impostor, ca o rusine pentru Romania! Ne minte pe noi si se minte pe sine insusi!”, a afirmat Sarbu. Absolvent de Teologie, senatorul PSD sustine ca acolo unde medicina nu mai are raspuns, pot exista si alte cai de salvare. „Unii spun ca Basescu  a folosit impotriva colegei noastre, senatorul Gabriela Firea, un procedeu specific mafiotilor, securistilor si  teroristilor, eu spun ca Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, asa cum am mai spus si in alte dati, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina OM”, a conchis Sarbu.

Seful statului, in cautarea unui succesor

Ignorand atacurile venite dinspre PSD, Traian Basescu  prefera sa mute pionii pe tabla viitoarelor prezidentiale, succesorul agreat fiind evident Emil Boc, despre care seful statului are numai cuvinte de lauda.  „Sunt mai multi candidati, dar este un candidat despre care se vorbeste mai putin, care nu s-a afisat inca, fostul premier Emil Boc, care a trecut Romania prin criza economica grea intr-un an si jumatate. (…) In mod categoric cel mai pregatit sa fie presedinte este Emil Boc. Nu stiu daca va vrea, insa experienta pe care a capatat-o, tipul de responsabilitate pe care a manifestat-o, capacitatea de a sacrifica voturi pentru binele tarii, nu ca ar fi un om perfect, dar a trecut prin multe cu Romania. (…) A acumulat o experienta pe care nu multi premieri o acumuleaza”, a afirmat seful statului.

Traian Basescu isi vede linistit de jocurile sale politice

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger