AcasăPoliticaIlie Sarbu, despre fuziunea PNL-PDL: Liberalii sunt naivi. Nu ei vor fi...

Ilie Sarbu, despre fuziunea PNL-PDL: Liberalii sunt naivi. Nu ei vor fi vioara intai

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat, luni, ca „directia de mers” a partidului care va rezulta din fuziunea PNL-PDL este „totusi spre Traian Basescu”, si ca nu liberalii vor fi vioara intai.

Ilie Sarbu a spus, la RFI, ca PNL este naiv daca isi imagineaza ca va fi vioara intai in noul partid rezultat din fuziunea cu PDL.

„M-am uitat si eu in prezidiu, i-am vazut pe toti acolo, toti oamenii de baza ai domnului Basescu, i-am vazut pe cei care au rupt o parte din PNL inainte, am vazut naivitatea PNL-ului, care crede ca va ramane Partidul National Liberal, sigur, cu numele asa va fi, dar ii cunoastem pe cei de la PDL, cum ii cunoastem si pe cei de la PNL, dar n-as avea aceeasi parere si despre unii si despre altii. Aici a fost o criza a domnului Antonescu, o ambitie. Dincolo am avut de-a face cu politicieni cu experienta si cu o forta pe care o cunoastem cu totii. Nu-i vad pe cei de la PNL, care sunt usor naivi, ca vor rezista si ei vor fi vioara intai”, a declarat liderul senatorilor PSD.

Intrebat daca se teme de viitorul candidat al dreptei la prezidentiale, Ilie Sarbu a afirmat ca nu are nicio temere, mai ales ca nu i se pare ca acestia ar reusi sa se armonizeze. „Nu, nu, nici vorba! Lucrurile sunt cam clare, din ce se vede. Mai mult, nu reusesc ei sa se armonizeze. Vedeti, nici Razvan Ungureanu nu-i impacat cu soarta lui, Catalin Predoiu nu mai vorbesc, e in batalie cu Iohannis. Iohannis cu tacerea si subtilitatea lui a reusit sa-l scoata din joc pe Crin Antonescu. Pana la urma, cred ca-i va scoate din joc si pe ceilalti doi”, a mai spus Sarbu.

Foto: stiripesurse.ro

author avatar
Alina Costache
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger