AcasăPoliticaInca o lovitura pentru N. Constantinescu - 5 ani de inchisoare in...

Inca o lovitura pentru N. Constantinescu – 5 ani de inchisoare in dosarul CMZ

A doua lovitura, a se citi condamnare, intr-o singura saptamana pentru fostul sef al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, doar ca de aceasta data este vorba despre o sentinta definitiva in cazul lui Nicusor Constantinescu. Si, trebuie mentionat, de una majorata cu un an si jumatate fata de cea dispusa in prima instanta.

Magistratii Curtii de Apel Constanta, care au judecat recursul inaintat de politician, dupa ce intr-o prima faza Tribunalul Constanta il condamnase la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul Centrului Militar Zonal Constanta, au anuntat, miercuri dimineata, decizia finala. Si anume condamnarea lui Nicusor Constantinescu la cinci ani de detentie in dosarul in care procurorii DNA l-au acuzat de abuz in serviciu in forma continuata.

Va reamintim ca in urma cu doar doua zile, fostul presedinte al CJ Constanta a aflat ca magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sa il condamne la sase ani de inchisoare intr-un alt dosar, cel in care este acuzat de procurori, printre altele, ca ar fi impiedicat unele verificari ale Curtii de Conturi. Sentinta in cauza este una in prima instanta, drept urmare nedefinitiva.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger