AcasăPoliticaIndemnul lui Klaus Iohannis pentru romani: "Ne mentine sanatosi!"

Indemnul lui Klaus Iohannis pentru romani: „Ne mentine sanatosi!”

Adresandu-se indeosebi locuitorilor din marile orase, unde atat poluarea, cat si agitatia sunt mai mari ca in restul zonelor, seful statului le-a dat, pe final de saptamana, un sfat romanilor.

Mare amator al mersului cu bicicleta, lucru stiut inca de pe vremea cand era edil al Sibiului, Klaus Iohannis ii indruma pe oraseni sa se gandeasca sa adopte un stil de viata cat mai sanatos. Ceea ce ar insemna ca unii ar putea sa ia in considerare varianta de a renunta la masina personala, ori la transportul in comun, cel putin la finele saptamanii, cand se presupune ca nu lucreaza, si sa se deplaseze folosind un vehicul pe doua roti!

Mersul cu bicicleta fie duminica in parc sau in fiecare dimineata spre serviciu ne mentine sanatosi, reduce traficul rutier si implicit poluarea. Sunt alaturi de biciclisti si indemn cat mai multe persoane sa se deplaseze folosind bicicleta„, suna mesajul postat de catre seful statului, sambata la pranz, pe contul sau oficial de Facebook.

De altfel, sunt tot mai multi cei care sunt convinsi ca mersul pe bicileta contribuie la adoptarea unui stil de viata cat mai sanatos, ajutand organismul sa se relaxeze si, in acelasi timp, sa faca miscare, dovada si numarul tot mai mare al biciclistilor care roiesc, in timpul saptamanii, dar mai ales in weekend-uri, pe strazile Capitalei.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger