AcasăPoliticaInfectiile din spitale, pe agenda sedintei CSAT de vineri

Infectiile din spitale, pe agenda sedintei CSAT de vineri

Dupa cum anuntase Klaus Iohannis inca de zilele trecute, problemele din sistemul sanitar urmeaza sa fie discutate in cadrul urmatoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Forul se va intruni in decursul zilei urmatoare si va avea pe ordinea de zi mai multe subiecte de importanta, printre ele si cea a actualei situatii a sistemului de sanatate publica, inclusiv „infectiile intraspitalicesti ca vulnerabilitate a sectorului medical cu impact asupra securitatii nationale”, din cate mentioneaza Presedintia.

Totodata, din directia Cotrocenilor aflam ca in cadrul intrevederii prezidate de Klaus Iohannis, in prezenta ministrilor cu responsabilitati in materie de securitate nationala, dar si ai celorlalte foruri ale statului cu reprezentare in CSAT, se vor discuta, printre altele, aspecte de tin de strategia militara a Romaniei si de dezvoltarea si de dotarea armatei, de mandatul de reprezentare la Summitul NATO de la Varsovia, din iulie. Dar si, din cate se mentioneaza in comunicatul remis presei de reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, de activitatea SRI, pe parcursul anului trecut si cu referire la obiectivele Serviciului pe2016.

Sedinta CSAT-ului urmeaza sa inceapa la ora 11.

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger