AcasăPoliticaInspectorii ANAF, reclamati de un fost sef pentru abuzuri

Inspectorii ANAF, reclamati de un fost sef pentru abuzuri

Deranjat de tupeul inspectorilor fiscali, Sebastian Bodu, cel care a condus ANAF in perioada 2005-2007, i-a reclamat pe reprezentantii Agentiei la politie.

Iritati de prezenta inspectorilor pe plaja, turistii s-au razbunat pe o masina ANAF

Nu modul haotic in care opereaza ANAF l-a scos din sarite pe Bodu, ci faptul ca inspectorii nu respecta codul rutier. „Am sesizat Polita Romana pentru batjocura ANAF – DGAF de a ocupa banda de urgenta a unei autostrazi. Imaginea cu un sir nesfarsit de autovehicule mergand sau stationand demonstreaza dispretul pentru legislatia rutiera si pentru situatiile de reala urgenta, precum cele la care participa autovehicule ale Salvarii, Pompierilor sau Politiei”, a anuntat fostul sef ANAF. Totodata, acesta este de parere ca „urgenta misiunii” ANAF-DGAF nu se justifica. „Atunci cand vezi 20 de masini pe banda de urgenta nu poti sa spui ca erau in misiune.  (…) Simpla logica spune ca urgenta este exclusa atunci cand o coloana intreaga de autovehicule ale ANAF – DGAF se deplaseaza din Capitala intr-un alt judet, situatiile real urgente fiind punctuale, implicand unul sau cateva autovehicule”, a mai explicat Sebastian Bodu.

Sebastian Bodu a trimis politia dupa reprezentantii fiscului

Pe langa reclamatia la politie, reprezentantii ANAF au fost luati la rost si de turistii de pe litoral. Enervati de deranj, romanii care au venit la mare pentru distractie i-au huiduit pe inspectorii fiscali, ba chiar au aruncat cu pietre si sticle in masinile ANAF.

 

author avatar
Adelina Ionicel
942 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger