AcasăPoliticaInstanta a admis cererea procurorilor. Nicusor Constantinescu, in arest

Instanta a admis cererea procurorilor. Nicusor Constantinescu, in arest

Dupa ce in cursul dupa-amiezii trecute a fost dus cu ambulanta la instanta, Nicusor Constantinescu a ajuns in arest, seara trecuta. Totul dupa ce Curtea de Apel Constanta a admis cererea procurorilor DNA, care au solicitat schimbarea masurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, pe o perioada de 30 de zile.

Solicitarea DNA a fost judecata vineri, iar odata ce magistratii constanteni au admis cererea procurorilor anticoruptie, in dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a fost trimis in judecata pentru acuzatia de abuz in serviciu, Nicusor Constantinescu a ajuns, tarziu seara trecuta, in arest preventiv, avand in vedere faptul ca hotarerea Curtii de Apel Constanta e una executorie.

„Este o dictatura in 2016 (…) la un moment dat lucrurile se vor indrepta (…) eu sunt nevinovat (…) dreptul la viata este un drept al umanitatii si al crestinismului”, a declarat politicianul, dupa aflarea deciziei magistratilor.

Anterior, DNA a anuntat, intr-un comunicat, faptul ca „propunerea de arestare preventiva a fost formulata ca urmare a faptului ca inculpatul Constantinescu Nicusor Daniel a incalcat in mod repetat una din obligatiile impuse prin Incheierea din 05.12.2014, emisa de Curtea de Apel Constanta, prin care s-a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar si anume aceea de a se prezenta la instanta de judecata ori de cate ori era chemat”.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger