AcasăPoliticaIohannis a trecut la amenintari: Ponta o sa aiba viata grea cu...

Iohannis a trecut la amenintari: Ponta o sa aiba viata grea cu PNL

Chiar daca au fost parteneri pana mai ieri, liberalii nu au de gand sa-l menajeze pe Victor Ponta, ba din contra. Potrivit  primarului Klaus Iohannis, premierul a devenit principala tinta a PNL.

Klaus Iohannis i-a declarat razboi premierului

Din opozitie, PNL si-a propus sa-i faca zile fripte premierului, recunoaste prim-vicepresedintele liberal.  „In aceasta faza, PNL este principalul adversar politic al PSD si al lui Victor Ponta. Eu cred ca regreta. Nu-i chiar un lucru foarte bun in politica romaneasca sa ai adversar PNL-ul. (…) Suntem un partid foarte puternic, cu cota mare, multi parlamentari, presedinti de consilii judetene, primary. Deci, cred ca Victor Ponta regreta si va regreta in continuare”, a afirmat Klaus Iohannis. Opinie impartasita intru totul de senatorul PNL Ioan Cristian, care-i acuza pe social-democrati ca vor „sa stapaneasca tara”. „Batalia pentru viitorul Romaniei nu o mai dam cu Traian Basescu, care se afla la final de mandat, ci cu PSD, care are o tentatie nereprimata de a deveni partid-stat. (…) PSD ne arata in fiecare zi ca vrea sa ne intoarcem in trecut, sa stapaneasca Romania”, a precizat liberalul.

Primarul Sibiului, aproape urmarit penal

Pana sa intre in teren ca sa se lupte cu Ponta, prim-vicepresedintele PNL trebuie sa-si clarifice problemele cu justitia. Asta dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a dispus suspendarea judecarii procesului pe care Iohannis l-a  intentat Agentiei Nationale de Integritate, dupa ce Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a transmis instantei ca este inceputa urmarirea penala in acest caz. „Eu nu sunt urmarit penal. Daca as fi fost, ar fi trebuit sa primesc o instiintare in acest sens”, s-a aparat primarul Sibiului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger