AcasăPoliticaIohannis i-a scos la instructie pe liberali

Iohannis i-a scos la instructie pe liberali

Acuzat ca este rupt total de partid, Klaus Iohannis a demonstrat ca poate conduce PNL-ul cu mana de fier. Multumirile transmise colegilor pentru campanie au fost urmate de un dus rece, care i-a trezit pe multi liberali la realitate.

Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor sa nu abdice de la crezurile exprimate in campanie

Cu victoria in buzunar, penelistii s-au gandit ca a venit vremea sa-l  invete si pe neamtul Iohannis, primar din Sibiu, naravurile politicii de la Capitala. L-au felicitat, apaludat si periat de scame cum au stiut ei mai bine, in speranta ca-l vor duce de nas, asa cum au mai facut-o si cu alti lideri de-ai lor. Dar au avut o mare surpriza. Si inca una neplacuta, daca ne luam chiar dupa gura lor. „Cine misca, misca mort!”. Acesta ar fi concluzia, trasa chiar de cei care au participat la discutiile cu Iohannis. „Ne-a spus foarte clar ca nu-si doreste sa se amestece in treburile partidului, asa cum  au facut altii, dar ca va urmari fiecare miscare pe care o vom face. Ne-a avertizat ca va avea grija ca orice derapaj sa fie scanctionat si ne-a cerut o conduita care sa se inscrie in linia angajamentelor pe care ni le-am luat in campanie”, ne-a declarat un parlamentar liberal. In context, acesta a povestit ca Iohannis nu s-a sfiit sa foloseasca din nou cuvantul „ghinion”, precizand insa ca de data aceasta ce-i fara de noroc vor fi cei care se vor abate de la linia partidului.

Lui Ponta trebuie sa-i iasa guvernarea pe nas

Si pentru ca tot a venit vorba de linia partidului, Klaus Iohannis le-a cerut colegilor lui sa nu se grabeasca sa intre la guvernare. Motivul: Victor Ponta si ai lui trebuie lasati sa-si dea masura incompetentei lor. „Ponta se afla intr-o situatie ingrata. A promis mult, desi stia foarte bine ca promisiunile lui nu au acoperire. Trebuie sa-l lasam sa dea din colt in colt, sa ridice din umeri, pentru ca lumea sa inteleaga ca intreaga lui campanie s-a bazat doar pe minciuna”, a tradus un liberal mesajul lui Iohannis.

[poll id=”886″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger