AcasăPoliticaIohannis il prosteste iar pe Antonescu

Iohannis il prosteste iar pe Antonescu

Din postura de prezidentiabil al ACL, Klaus Iohannis are pretentia ca fostul lider liberal Crin Antonescu sa se implice in campania aliantei. In schimb, neamtul declara cu nonsalanta ca nu va misca niciun deget pentru a-l ajuta pe Antonescu sa revina la sefia PNL.

Klaus Iohannis vrea sa beneficieze de sprijinul lui Antonescu fara sa dea ceva la schimb

Dupa ce sondajele au aratat ca ACL-ul nu sta pe roze, liderii  PDL si PNL au ajuns la concluzia ca au nevoie de Crin Antonescu. Nu pe post de candidat, ci ca vector de imagine. Asa stand lucrurile, pedelistii si liberalii au pus la punct o strategie cu ajutorul careia sa-l bage la inaintare pe senatorul PNL. Culmea, planul conducerii ACL ar putea fi dat peste cap chiar de Klaus Iohannis, care, asa cum ne-a obisnuit, a vorbit putin dar prost. In cadrul unei emisiuni televizate, primarul Sibiului a recunoscut ca exista tensiuni intre el si Antonescu, dar si-a exprimat speranta ca acesta din urma va trece peste micile neintelegeri si va pune umarul la succesul ACL. Moca, fara sa aiba vreun avantaj politic in viitor. „Crin Antonescu este inca suparat pentru ca nu mai este presedintele partidului.

Crin Antonescu ar putea fi piesa grea a campaniei ACL

Domnul Antonescu nu a fost dat deoparte, s-a retras si a deschis drumul spre noi alegeri. Am toata convingerea ca Antonescu se va implica pana la urma in campania noastra electorala. In cazul in care voi castiga Presedintia, orice liberal poate sa isi depuna candidatura pentru sefia PNL. Nu il voi sprijini pe Crin Antonescu daca voi pleca din fruntea PNL ca presedinte al Romaniei”, a declarat Iohannis, spre disperarea liberalilor care incearca sa-l convinga pe Antonescu sa revina in prim-planul vietii politice.

Mizeaza pe sustinerea presedintelui

Daca pe sprijinul lui Antonescu nu pune mare pret, Klaus Iohannis pare mai sigur ca niciodata de votul presedintelui Traian Basescu. „Cred ca domnul Basescu ma va sustine in turul doi, nu vad de ce nu. Acum, indiferent ce s-ar spune despre Traian Basescu, nu cred ca cineva il banuieste de a fi politician de stanga. Este clar un politician de dreapta, si atunci mi se pare absolut natural sa voteze candidatul de dreapta”, a explicat prezidentiabilul ACL.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger