AcasăPoliticaIohannis, lansare la relanti

Iohannis, lansare la relanti

Ca sa nu fie acuzati ca s-au dedulcit si ei la manifestatii grandioase,  atat de dragi PSD-ului, pedelistii si liberalii i-au organizat lui Klaus Iohannis o lansare in stil clasic.

Klaus Iohannis si-a sabotat singur lansarea

Oameni adunati in piata, discursuri mai mult sau mai putin mobilizatoare si o baie de multime. La asta s-a rezumat evenimentul ACL. „Un lucru bine facut”, in opinia organizatorilor, dar care a scartait din cauza personajului principal: Klaus Iohannis. Si asta pentru ca prezidentiabilul ACL nu a reusit sa treaca marele test, demonstrand inca o data ca nu are capacitatea de a genera emotie in randul celor pe care se presupune ca vrea sa-i aduca la vot. Prin urmare, eforturile lui Ludovic Orban, Gheorghe Falca, Alina Gorghiu sau chiar Razvan Ungureanu, de a crea o legatura cu cei peste 40.000 de oameni stransi in fata Guvernului, au fost initile, Iohannis reusind in nici cinci minute sa imprime o stare de toropeala generala.

Aproximativ 45.000 de oameni au asistat la evenimentul organizat de ACL

Practic, candidatul ACL s-a sabotat singur, atunci cand a ales sa citeasca discursul de pe prompter si nu de pe o foaie de hartie, cum se obisnuieste. In consecinta, l-a exprimarea si asa greoaie a lui Klaus Iohannis s-a adaugat incercarea acestuia de a nu rata vreun rand de pe ecran. Ce-i drept n-a facut-o, dar daca speech-ul lui a avut si substanta, ei bine aceasta a fost neutralizata de lipsa de vlaga si convingere.

Social-democratii, loviti de amnezie

Asa cum era de asteptat, lansarea lui Klaus Iohannis trebuia analizata si desfiintata de adversari. Motive se gaseau, nu-i vorba, trebuia doar sa urmaresti cu atentie intreg evenimentul. Pentru ca nu au dorit probabil sa-si piarda vremea, pesedistii s-au legat de singurul amanunt de care nu aveau dreptul sa se lege: debandada creata in oras in urma mitigului ACL. „Lansarea lui Iohannis s-a facut sub sloganul <<daca nu poti sa-i convingi, blocheaza-le orasul>>”, a comentat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Reactia acesteia, total deplasata, vine la doar o saptamana dupa ce orasul a fost blocat de autocarele cu care pesedistii si-au adus tot la lansare cei peste 60.000 de participanti. Un detaliu pe care Gabriela Firea se pare ca l-a uitat insa.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.035 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger