AcasăPoliticaIohannis, mesaj catre studenti: Imi doresc sa ramaneti in continuare la fel...

Iohannis, mesaj catre studenti: Imi doresc sa ramaneti in continuare la fel de motivati

Seful statului, care a fost, inainte de a alege o cariera in politica, ani la rand, cadru didactic a tinut sa le transmita studentilor romani faptul ca se pot baza pe sprijinul sau in reformele din educatie, necesare pentru ca acest domeniu sa ajunga „sa reprezinte in mod real un pilon solid al Romaniei puternice”.

Prin intermediul mesajului transmis luni, cu prilejul implinirii a 15 ani de la infiintarea Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), presedintele a tinut sa felicite forul studentesc pentru „implicarea continua si sustinuta, atat in reforma profunda a sistemului de invatamant superior romanesc, cat si in transformarea democratica a societatii in care traim”, amintind ca la Revolutia din ’89 au participat activ multi tineri aflati pe bancile facultatilor.

Convins ca e nevoie ca vocea studentilor sa se faca „permanent auzita”, Klaus Iohannis a reiterat faptul ca educatia este baza unei societati puternice. „Prin colaborarea continua cu autoritatile publice din sfera educatiei, precum si cu ceilalti actori din sistem, ati demonstrat viziune, maturitate si forta de schimbare”, le-a transmis seful statului studentilor in mesajul respectiv.

Nu in ultimul rand, liderul de la Cotroceni si-a manifestat dorinta de a sprijini aceasta categorie de tineri in continuarea proiectelor care sprijina sectorul invatamantului superior. „Imi doresc sa ramaneti in continuare la fel de motivati si implicati in transformarile necesare, pentru ca educatia sa reprezinte in mod real un pilon solid al Romaniei puternice. Va asigur de sprijinul meu in demersurile pentru prioritizarea acestui sector, prea des invocat si prea putin sprijinit pentru importanta sa imediata si pe termen lung”, a incheiat presedintele.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger