AcasăPoliticaIohannis, mesaj intr-o zi importanta pentru statul german: Ne dorim un drum...

Iohannis, mesaj intr-o zi importanta pentru statul german: Ne dorim un drum comun

Germanii din intreaga lume sarbatoresc, pe 3 octombrie, ziua nationala.

Astfel ca, sambata, in ziua in care se implinesc 25 ani de la reunificarea Germaniei, respectiv in Ziua Unitatii, liderul de la Cotroceni a transmis un mesaj adresat poporului german.

Mentionand ca transmite „felicitari si urari de bine” germanilor, atat in numele tarii noastre, cat si personal, Klaus Iohannis a exprimat si o speranta in privinta colaborarii dintre cele doua state. „Romania si Germania sunt state prietene si partenere. Ne dorim un drum comun alaturi de acest actor de prim rang la nivel global, in beneficiul ambelor tari si al constructiei europene, dar, mai ales, al cetatenilor nostri”, considera seful statului, opinia in aceasta privinta fiind postata pe contul sau oficial de Facebook.

De altfel, cu prilejul Zilei Unitatii Germane, Klaus Iohannis urmeaza sa ia parte, in cursul serii, la un eveniment ce se va desfasura in Capitala. Mai precis, din cate intelegem privind agenda publica a sefului statului, Iohannis va fi prezent, incepand cu ora 18.30, la Teatrul National din Capitala.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger