AcasăPoliticaIohannis vrea sa-l dea jos pe Ponta din copac

Iohannis vrea sa-l dea jos pe Ponta din copac

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, s-a saturat sa-si vada contracandidatul ranjind la fiecare colt de strada. Ghinion! Pana la finalul campaniei, Victor Ponta ii va face concurenta apriga la capitolul afisaj electoral.

Afisele cu Victor Ponta ii lezeaza retina prezidentiabilului ACL

De cand si-au anuntat candidaturile, Klaus Iohannis a reusit cu succes sa evite orice disputa cu Victor Ponta. Desi social-democratul l-a crticat, l-a ironizat, ba chiar i-a adus acuze destul de grave, liderul PNL s-a tinut demn, refuzand sa-i dea o replica directa adversarului sau. Aparent indiferent in fata propagandei pesediste, Iohannis vede negru in fata ochilor, atunci cand se impiedica la tot pasul de mash-urile si bannerele candidatului Victor Ponta. L-ar da jos de pe stalpi si de prin copaci, fara drept de apel. Cum insa legea nu-i permite, prezidentiabilul ACL se multumeste doar sa aduca in discutie un subiect destul de sensibil in orice campanie: banii bagati in afisajul stradal. „Am umblat mult si in ultimele saptamani peste tot unde merg, peste tot vad reclame facute pentru Victor Ponta.

Klaus Iohannis nu mai suporta sa-l vada la tot pasul pe candidatul PSD

Pe fiecare stalp, pe fiecare copac, pe fiecare gard si ma intreb, ma intreb ca si dumneavoastra, de unde atatia bani pentru campania electorala. Oare sunt banii vostri din impozite si taxe. Oare sunt bani din coruptie?”, a comentat Klaus Iohannis. In context, acesta a sustinut ca trebuie modificata de urgenta legislatia de finantare a partidelor politice. „Imediat ce voi fi presedinte, voi propune partidelor politice sa schimbam legislatia de finantare a partidelor politice si a campaniilor electorale. In luna ianuarie nu trebuie sa fie vacanta pentru Parlament, trebuie sa lucram, sa ajungem, o data pentru totdeauna, sa facem ordine in legea de finantare a partidelor si de finantare a campaniilor electorale. Sa avem o lege decenta care ne spune foarte clar cine si cat poate sa cheltuie in campanie electorala”, a conchis Iohannis.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger