AcasăPoliticaIon Iliescu, atac dur la liderii PSD: "Ati creat un monstru. Daca...

Ion Iliescu, atac dur la liderii PSD: „Ati creat un monstru. Daca pierdeti alegerile, partidul se pulverizeaza!”

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, i-a atacat dur pe liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Desi Ponta are un avantaj confortabil in lupta pentru alegerile prezidentiale, castigand primul tur cu peste 10% in fata lui Klaus Iohannis, Ion Iliescu este nemultumit de modul in care PSD-ul a evoluat.

Conform comisarul.ro, Iliescu este de parere ca Ponta are avantajul respectiv doar gratie miscarilor de trupe efectuate din momentul in care s-a legalizat migratia alesilor locali. De cand a intrat in functiune celebra Ordonanta de Urgenta, PSD-ul a atras circa 400 de primari de partea sa.

In plus, Ion Iliescu le reproseaza liderilor PSD ca au transformat partidul intr-un monstru care s-a indepartat de oameni, de valorile social-democrate, si care se bazeaza pe rezultate obtinute in urma unor manevre aflate la limita legalitatii.

„Ati creat un monstru. Sa nu uitati ce va spun. Daca pierdeti alegerile, partidul se pulverizeaza. Nimeni nu va va mai ierta!”, a fost mesajul dur transmis de Ion Iliescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta, a incercat sa-l imbuneze pe cel considerat eminenta cenusie a partidului, dar Ion Iliescu nici nu a vrut sa auda.

Fostul presedinte al Romaniei l-a catalogat pe Dragnea drept nesimtit si impertinent si i-a inchis gura acestuia in momentul in care l-a intrebat „care era scorul fara cei 400 de primari atrasi pe ultimii metri?”.

author avatar
Cristi Ionita
4.573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger