AcasăPoliticaIsaia revine. A dat sa ajunga la Iohannis, doar ca garzile i-au...

Isaia revine. A dat sa ajunga la Iohannis, doar ca garzile i-au barat drumul

Timisoreanul al carui nume va ramane pe vecie in istorie drept barbatul care a inselat vigilenta agentilor de paza si a ajuns sa-l manjeasca pe fata cu cerneala pe fostul presedinte Constantinescu a revenit in forta in atentia actualului sef al statului si al opiniei publice in general.

Pentru a ajunge sa discute cu Klaus Iohannis, primul om in stat la acest moment, Faur Isaia a mers tocmai la Sibiu, orasul pe care actualul presedinte l-a condus mai bine de 14 ani si pe care l-a vizitat, in prima parte a zilei, avand opriri in diverse puncte ale citadelei, una dintre ele chiar la sediul Primariei.

Acolo a si ales sa-l abordeze pe primul om in stat, crezand, probabil, ca ii va fi si usor sa ajunga la el. Doar ca pana sa faca al treilea pas, s-a trezit barat de garzile presedintelui. Doar ca, insistent, pana sa fie luat de la fata locului, a reusit sa faca in asa fel incat la sefului statului sa ajunga un memoriu. Totul dupa ce Iohannis insusi s-a apropiat de barbat si, dupa ce au schimbat doua vorbe, a luat hartia respectiva.

Momentan nu e clar motivul pentru care a vrut atat de mult Isaia sa-l intalneasca pe Klaus Iohannis. Ramane, insa, de vazut daca va primi si un raspuns la cele notate in inscrisurile pe care s-a straduit atat de mult sa i le dea presedintelui.

sursa foto: captura video Ora de Sibiu

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger