AcasăPoliticaIsarescu a primit placheta de onoare a MAI

Isarescu a primit placheta de onoare a MAI

Guvernatorul Bancii Nationale a primit inalta distinctie a MAI, joi, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului de Interne.

Isarescu a fost decorat de Gabriel Oprea, in semn de apreciere a activitatii sale in calitate de guvernator al BNR. „Datorita personalitatii sale si stilului managerial al domnului guvernator Mugur Isarescu, Banca Nationala este una dintre cele mai puternice institutii din tara in care romanii au incredere si care a adus stabilitate Romaniei”, a afirmat, in cadrul evenimentului, vicepremierul pentru securitate nationala.

La randul sau, Mugur Isarescu s-a declarat onorat sa fi primit Placheta de Onoare a MAI. „Va asigur ca pentru mine este un motiv de mandrie sa primesc o atat de inalta distinctie, care ma obliga in mod deosebit. (…). Acum, cand intensificam pregatirile pentru trecerea la Euro, sunt convins ca denominarea a fost o avanpremiera a unei bune colaborari cu Ministerul Afacerilor Interne in operatiunile de promovare a insemnelor monedei unice europene”, a sustinut Isarescu.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger