AcasăPoliticaIvan, bantuit de fantoma lui Ghita

Ivan, bantuit de fantoma lui Ghita

Inlaturat din fruntea PSD Sector 1 prin decizia Comitetului Executiv, Catalin Ivan sustine ca toate problemele lui au un nume: Sebastian Ghita.

Inlaturat din fruntea PSD Sector 1 prin decizia Comitetului Executiv, Catalin Ivan sustine ca toate problemele lui au un nume: Sebastian Ghita. „Daca in PSD te iei de Ghita esti pedepsit. Eu am fost pedepsit”, a declarat Ivan dupa ce a aflat ca a pierdut sefia filialei pe care o pastorea. Ulterior, europarlamentarul a revenit cu un nou atac la Sebastian Ghita, pe care-l considera un soi de piaza rea pentru social-democratia romaneasca. „Sebastian Ghita este ca o umbra, ca o fantoma in toate organizatiile din tara. Ghita este peste tot, numai ca nu poti sa pui mana pe el. E ca o amenintare. Nu ai voie sa vorbesti despre Sebastian Ghita. Daca vorbesti risti sa fii scanctionat”, a afirmat Catalin Ivan. Ca sa-i faca in ciuda dusmanului sau, europarlamentarul a tinut sa precizeze ca el este printre putinii social-democrati care nu pot fi redusi la tacere prin santaj. „Nu imi este frica de nimic. Nu ma poate ameninta, nu am dosar, nu am afaceri cu statul. Prin activitatea in partid mi-am castigat libertatea de a spune ceea ce cred si de a-i apara pe oameni de Sebastian Ghita”, a mai spus Ivan.

„Daca in PSD te iei de Ghita esti pedepsit. Eu am fost pedepsit”, a declarat Ivan dupa ce a aflat ca a pierdut sefia filialei pe care o pastorea. Ulterior, europarlamentarul a revenit cu un nou atac la Sebastian Ghita, pe care-l considera un soi de piaza rea pentru social-democratia romaneasca. „Sebastian Ghita este ca o umbra, ca o fantoma in toate organizatiile din tara. Ghita este peste tot, numai ca nu poti sa pui mana pe el. E ca o amenintare. Nu ai voie sa vorbesti despre Sebastian Ghita. Daca vorbesti risti sa fii scanctionat”, a afirmat Catalin Ivan. Ca sa-i faca in ciuda dusmanului sau, europarlamentarul a tinut sa precizeze ca el este printre putinii social-democrati care nu pot fi redusi la tacere prin santaj. „Nu imi este frica de nimic. Nu ma poate ameninta, nu am dosar, nu am afaceri cu statul. Prin activitatea in partid mi-am castigat libertatea de a spune ceea ce cred si de a-i apara pe oameni de Sebastian Ghita”, a mai spus Ivan.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger