AcasăPoliticaIvan, raspuns pentru Dragnea: "Accept bucuros o discutie care sa lamureasca situatia...

Ivan, raspuns pentru Dragnea: „Accept bucuros o discutie care sa lamureasca situatia mea in partid”

Odata ce a auzit ca Dragnea l-ar vrea „recuperat pentru partid”, Catalin Ivan a dat uitarii orice bruma de neintelegere si s-a declarat dispus sa aiba o discutie lamuritoare cu actuala conducere a PSD-ului, dar nu prin intermediul media. Si fara ca acest lucru sa insemne ca aspira la vreo functie in cadrul formatiunii, a mai tinut sa sublinieze europarlamentarul.

Asadar, replica europarlamentarului Ivan la ceea ce multi au vazut a fi o „oferta de pace”, pentru mult-invocatul bine al partidului, nu s-a lasat prea mult asteptata. Si a venit duminica la amiaza, via Facebook. „In primul rand, trebuie sa precizez ca nu am plecat niciodata din PSD, indiferent de ofertele pe care le-am primit in tot acest timp, (…) pentru ca sunt social democrat si cred cu tarie ca locul meu este in PSD”, a vrut sa lamureasca din capul locului tanarul politician social-democrat.

In acest sens, fostul purtator de cuvant al pesedistilor spune ca isi doreste sa existe o discutie pe marginea statutului sau in PSD. „In al doilea rand, accept bucuros o discutie care sa lamureasca situatia mea in partid. Nu functiile ma intereseaza, dovada fiind faptul ca am renuntat singur la multe functii importante in ultimul an, ci statutul de membru de partid pe care cred ca mi l-am castigat cu prisosinta in anii acestia de lupta cu regimul lui Traian Basescu”, a adaugat Ivan.

Nu in ultimul rand, Catalin Ivan a subliniat ca dupa parerea sa, in prag de alegeri, e esential ca pesedistii sa puna umarul la indeplinirea unui tel comun: castigarea localelor si a parlamentarelor. „Acum cred insa ca anul 2016 este mult prea aproape si este important sa ne unim fortele pentru a castiga alegerile locale si parlamentare. Sunt deschis oricarei discutii care inseamna un efort comun in aceasta directie”, a mai precizat Ivan in mesajul postat pe reteaua de socializare, incheind cu un aspect pe care il vede important: „sper totusi ca vom putea avea aceste discutii in partid, si nu in spatiul public”.

De altfel, va reamintim ca numele europarlamentarului a fost rostit, zilele trecute, de catre fostul sef al statului, intr-un interviu, drept cel mai potrivit pentru a conduce PSD-ul, in conditiile in care, se stie, insa, ca actualul interimar, Liviu Dragnea, e si unicul candidat ramas in cursa pentru sefia formatiunii a fost suspendat, in martie acest an, pentru 12 luni, din randurile formatiunii.

author avatar
Cristina Stefan
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger