AcasăPoliticaKelemen Hunor, dat pe mana inspectorilor de integritate

Kelemen Hunor, dat pe mana inspectorilor de integritate

Vicepremierul Kelemen Hunor anunță ce va face Ministerul Mediului în acest an: ”Noi nu am fost aleşi de urşi, am fost aleşi de oameni” - VIDEO

Kelemen Hunor, va trebui sa dea cu subsemnatu’ la ANI, dupa ce deputatul Bogdan Diaconu a cerut Agentiei sa verifice averea liderului UDMR.

Gratie unui coleg parlamentar, Kelemen Hunor ajunge ”obiect de studiu” al ANI

Fost pesedist pana de curand, deputatul Bogdan Diaconu apreciaza ca liderul udemerist a incalcat  ”obligatiile legale privind demnitatea publica pe care a exercitat-o” si cere ANI sa confirme starea de incompatibilitatea in care s-a aflat Kelemen Hunor, scrie siteul stiripesurse.ro. Concret, Diaconu il acuza pe Hunor de incalcarea ”cu precadere” a articolului 292 Cod penal (actual 326 C.P.), articol care se refera la ”declararea necorespunzatoare a adevarului”. Si mai exact, Bogdan Diaconu sustine ca liderul UDMR a dobandit, in ultimii ani, o avere pe care nu o poate justifica legal. ”ANI are obligatia sa constate oficial fapta deputatului Kelemen Hunor de incalcare a obligatiilor legale privind demnitatea publica pe care a exercitat-o, si incompatibilitatea sa cu exercitarea unor functii de demnitate publica”, scrie Diaconu in sesizarea depusa la Agentie.

 

author avatar
Simona Badulescu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger