AcasăPoliticaKlaus Ioahnnis, cuplat cu Elena Udrea

Klaus Ioahnnis, cuplat cu Elena Udrea

Desi este clar ca lacrima ca liderul PNL nu este un om de echipa, adversarii insista sa-i faca lipeala lui Klaus Iohannis cu alte personaje politice.

Klaus Iohannis este acuzat ca a facut blat cu Elena Udrea

Daca este sa ne luam dupa decizia adoptata de ACL, Klaus Iohannis ar trebui sa mearga in tandem cu Catalin Predoiu. O varinata care l-a facut pe liderul PNL sa strambe din nas si sa declare ca ar prefera sa merga singur in campanie, fara un premier care sa-i faca umbra. Asta nu i-a impiedicat insa pe adversari sa-l plaseze pe Iohannis in toate combinatiile posibile. „Daca va fi ales presedinte, Klaus Iohannis il va nominaliza premier pe Traian Basescu”, a fost prima bomba pe care au aruncat-o pesedistii. „Ba, pardon! Iohannis are o intelegere cu Victor Ponta”, au sustinut reprezentantii altor formatiuni politice. In tot acest amalgam, un parlamentar PSD a descoperit cine este adevaratul partener al lui Klaus Iohannis. Este vorba de Elena Udrea, sefa Partidului Miscarea Populara, pe care, asa cum era de asteptat liberalul o va propune premier din decembrie.

Elena Udrea a devenit peste noapte partenera politica a liderului PNL

„Motiunea de cenzura a opozitiei demonstreaza legaturile dintre Klaus Iohannis si Elena Udrea. (…) Toate lucrurile converg in aceasta directie. Stau si ma intreb daca domnul Iohannis va avea curajul sa recunoasca faptul ca in varianta in care prin absurd ar castiga alegerile prezidentiale, o va nominaliza pe Elena Udrea pentru functia de prim-ministru. Aici rezida tot jocul politic al opozitiei”, a afirmat deputatul PSD Constantin Radulescu. Pana sa dezvaluie ce-l leaga de Elena Udrea, asa cum ii cer pesedistii, presedintele PNL a preferat sa bata moneda pe ceea ce-l separa de aceasta. Mai mult chiar, Iohannis a catalogat drept gluma faptul ca Udrea i-a sugerat sa se retraga in favoarea ei din cursa pentru Cotroceni. „Alte bancuri, daca stiti, sa mi le scrieti”, a comentat in stilu-i caracteristic prezidentiabilul ACL.

 

author avatar
National
1.969 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger