AcasăPoliticaLiberalii i-au luat frica lui Dragnea

Liberalii i-au luat frica lui Dragnea

De fiecare data cand Liviu Dragnea vorbeste de consens, dialog si pace, pe liberali ii apuca frisoanele. Din capul locului membrii PNL au stabilit ca intentiile liderului PSD sunt neserioase, dar tot ei sustin ca planul social-democratului s-ar putea sa aiba succes.

Liviu Dragnea i-a surprins pe politicieni atunci cand le-a propus un pact pe termen lung

Cand Liviu Dragnea le-a propus politicienilor un pact national, liberalii si-au dat coate si i-au ras in nas. Dupa ce au vazut ca ideea a prins la alte formatiuni politice , penelistii au incercat sa duca in derizoriu initiativa presedintelui interimar al PSD. Tonul l-a dat chiar Alina Gorghiu, care a facut un apel la prudenta. „Sunt multi care spun: aveti grija la Liviu Dragnea, aveti grija la PSD. (…) Are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca. Suntem extrem de atenti si ii stim pe cei din PSD ce le poate pielea, sunt un partid al non-reformei si sunt adversarii nostri politici”, afirma, deunazi, co-presedintele PNL. Despre jocul la ofsaid al lui Liviu Dragnea a vorbit si deputatul PNL Ioan Tamaian, convins, la randul lui, ca presedintele PSD cauta sa fenteze Opozitia. „Propunerea lui Liviu Dragnea face parte dintr-o strategie prin care PSD incearca sa-si salveze viitorul, unul sumbru, daca tinem cont de modul in care a fost condusa Romania in ultimii ani. (…)

Liberalii se tem ca Liviu Dragnea ar putea acumula capital electoral pentru PSD

Este si motivul pentru care se propune acest pact pentru o perioada de 20 — 30 de ani. PSD si liderii acestui partid incearca sa scape de raspundere pentru ceea ce au facut in ultimii ani. PSD si liderii acestui partid au intentia de a-si pastra politrucii in functiile administrative in care au fost plasati, intentioneaza sa mentina legislatia defectuoasa pe care au promovat-o in ultimii ani, intentioneaza sa mentina sistemul clientelar instaurat”, a sustinut liberalul. In ciuda acestor pozitii, exista voci in PNL care recunosc insa ca existe sanse ca Dragnea sa fie luat in serios. „Vom avea o mare problema daca Liviu Dragnea reuseste sa impuna aceasta linie non-conflictuala si sa obtina un consens politic pe temele importante. Va aduce un plus de imagine pentru PSD”, a explicat un parlamentar PNL.

author avatar
Adelina Ionicel
1.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger