AcasăPoliticaLiberalii isi dau in judecata partidul

Liberalii isi dau in judecata partidul

Liberalii care nu au rupt usa  PNL-ului ca sa se inscrie in partidul inca nenascut al lui Calin Popescu Tariceanu au gasit o alta cale sa agaseze actuala conducere .

Liberalii care nu au rupt usa PNL-ului ca sa se inscrie in partidul inca nenascut al lui Calin Popescu Tariceanu au gasit o alta cale sa agaseze actuala conducere . Nemultumit de cum decurg lucrurile in partidul pastorit acum de Klaus Iohannis, Danut Badau, primarul liberal din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, a decis sa-si caute dreptatea prin tribunale. Pentru nerespectarea prevederilor Statutului si neorganizarea conferintelor judetene de alegeri, Badau a dat PNL-ul in judecata. „Am lucrat intens la dosar, care are vreo zece pagini, si in care am explicat de ce Congresul PNL a fost ilegal si nestatutar. Am dat in judecata PNL. Primul termen a fost stabilit pe data de 15 august”, a declarat primarul liberal din Pucioasa, citat de presa locala. Actiunea acestuia i-a luat prin surprindere pe liderii locali ai PNL, acestia sustinand ca Badau da dovada de rea-credinta.

Nemultumit de cum decurg lucrurile in partidul pastorit acum de Klaus Iohannis, Danut Badau, primarul liberal din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, a decis sa-si caute dreptatea prin tribunale. Pentru nerespectarea prevederilor Statutului si neorganizarea conferintelor judetene de alegeri, Badau a dat PNL-ul in judecata. „Am lucrat intens la dosar, care are vreo zece pagini, si in care am explicat de ce Congresul PNL a fost ilegal si nestatutar. Am dat in judecata PNL. Primul termen a fost stabilit pe data de 15 august”, a declarat primarul liberal din Pucioasa, citat de presa locala.  Actiunea acestuia i-a luat prin surprindere pe liderii locali ai PNL, acestia sustinand ca Badau da dovada de rea-credinta.

 

author avatar
National
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger