AcasăPoliticaLiberalii si-au lansat programul de guvernare

Liberalii si-au lansat programul de guvernare

Membrii PNL au lansat, sambata la pranz, in dezbatere interna, dar si publica, programul pe care l-au pregatit pentru momentul in care ar ajunge la guvernare.

De altfel, liberalii anuntau, in urma cu ceva vreme, ca vor avea gata acest program pana la finele lunii in curs, ca urmare, s-au tinut de cuvant si, in ultima zi a lunii februarie, au facut public proiectul lor, intr-o conferinta de presa in cadrul careia au vorbit despre acest program atat co-resedintii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, cat si prim-vicepresedintele liberalilor, Catalin Predoiu, cel care este si propunerea PNL pentru postul de premier, intr-un eventual Executiv liberal.

„PNL este dator sa propuna societatii romanesti un program economic propriu, coerent, cu solutii liberale, mai ales acum, cand economia Romaniei nu reuseste sa produca locuri de munca si nici sa sporeasca bunastarea populatiei, iar actualul guvern este lipsit de viziune, directie si vointa politica. (…) Proiectul isi propune o viziune de ansamblu, o abordare complexa a problemelor cu care se confrunta societatea romaneasca si economia nationala. Nu venim cu o simpla reteta fiscala. Nu ne propunem sa carpim temporar ce s-a stricat. Abordarea serioasa pe care o propunem este cea care ne diferentiaza de actuala guvernare”, a sustinut Gorghiu.

Nu in ultimul rand, co-presedintele PNL a anuntat faptul ca, pe baza prezentului program, liberalii lanseaza public invitatia formatiunilor politice in legatura cu demararea unor discutii in vederea pregatirii unei noi majoritati, care sa duca la schimbarea actualului Executiv.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger