AcasăPoliticaLiberalul Voicu: Ponta s-a trezit in al 12-lea ceas sa-si schimbe tactica....

Liberalul Voicu: Ponta s-a trezit in al 12-lea ceas sa-si schimbe tactica. A fi prezidentiabil nu inseamna a copia pe altii!

Vicepresedintele PNL lasa sa se inteleaga ca prezidentiabilul PSD, Victor Ponta, ar incerca sa imite modelul de politician Klaus Iohannis, pentru ca, sustine Mihai Voicu, premierul ar fi constatat, nici mai mult, nici mai putin decat ca exemplul prezentat electoratului de catre liderul liberal a fost „bine primit” de romani.

Voicu il acuza pe Ponta ca nu isi poate construi strategia de comunicare din campania electorala pentru prezidentialele din noiembrie fara sa arunce un ochi in ograda vecinilor.

Ca urmare, vicepresedintele liberalilor sustine ca, mai nou, Ponta ar fi preluat modelul lui Iohannis, renuntand la show, in favoarea unei noi strategii, de ultim moment. „Constat ca Victor Ponta nu este in stare nici sa isi construiasca o campanie de comunicare pentru alegerile prezidentiale fara a se inspira de la altii. (…) Dupa ce ani de zile in care a fost exponentul tipului de politician galagios, concentrat mai mult pe ideea de a face show decat de a veni cu un program pentru tara, Victor Ponta s-a trezit acum in al doisprezecelea ceas sa-si schimbe tactica”, sustine Voicu, intr-un comunicat remis presei, sambata.

Trecand constatarile sale negru pe alb, liberalul ii cere prezidentiabilului social-democrat sa vina in fata electoratului cu propriile idei si proiecte in campania privind alegerile pentru cea mai inalta functie in stat. „Lipsa de mesaj, de proiect, de tot ce inseamna personalitate se pare ca-i lipseste cu desavarsire prezidentiabilului Victor Ponta, caruia nu ii ramane decat sa incerce sa imite modelul de politician Klaus Iohannis. Domnule Victor Ponta, din respect pentru aceasta tara si pentru cetatenii pe care mimati cu nerusinare ca ii guvernati, va rog sa renuntati la deja consacrata dumneavoastra metoda copy-paste si sa veniti cu propriile idei si proiecte in aceste alegeri”, concluzioneaza Mihai Voicu.

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger