AcasăPoliticaLiviu Dragnea, despre candidatura lui Teodor Melescanu: "Sa vedem pentru cine a...

Liviu Dragnea, despre candidatura lui Teodor Melescanu: „Sa vedem pentru cine a facut-o”

Decizia lui Teodor Melescanu, de a renunta la sefia SIE si a se inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale, a luat prin surprindere inclusiv multi jucatori de pe scena politica.

Cu toate acestea, vicepremierul Liviu Dragnea are dubii ca Melescanu ar actiona pe cont propriu si se „teme” ca fostul SIE ar face jocul unui alt candidat.

„Nu cred intr-o hotarare la o ceasca de ceai seara. Aici este vorba despre o chestiune mult mai importanta. Sa vedem pentru cine a facut-o. Pentru cine s-a inscris in campania electorala”, a declarat Liviu Dragnea, conform romaniatv.net.

Liderul PSD a anuntat ca apreciaza gestul lui Melescanu, de a sa da demisia de la sefia SIE inainte de a se inscrie in lupta pentru Cotroceni. „In Romania e posibil orice, chiar si ca un sef de serviciu sa candideze la alegerile prezidentiale. Cel putin a facut un gest de normalitate. Si-a dat demisia inainte. Sa nu uitam ca domnul Ungureanu (n.r. – Mihai Razvan Ungureanu) umbla prin oras sa-si stranga voturi in Parlament fiind inca sef la SIE”, a afirmat Liviu Dragnea.

Vicepremierul este de parere ca Teodor Melescanu „a avut o motivatie foarte tare sau a primit o solicitare pe care nu a putut sa o refuze, in momentul in care a decis sa renunte la o functie atat de importanta”.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger