AcasăPoliticaLudovic Orban: "Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia"

Ludovic Orban: „Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia”

Nemultumit de scandalul alegerilor din Diaspora, deputatul PNL Ludovic Orban a anuntat ca ii solicita demisia premierului Victor Ponta.

Orban sustine ca scandalul din Diaspora reprezinta o pata pe obrazul tarii. Liderul liberal considera ca „singura scapare a lui Ponta din acest scandal ar fi sa-si dea demisia de onoare”.

Mai mult, Orban a anuntat ca solicita Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa ancheteze cu mare atentie modul in care oamenii lui Victor Ponta i-au impiedicat pe cetatentii romani sa-si exercite un drept fundamental.

Mesajul lui Orban a fost clar: „Domnule Ponta, sunteti o pata pe obrazul Romaniei. Sunteti omul care a reusit sa ne faca de ras in fata intregii Europe”.

Ludovic Orban este de parere ca Victor Ponta a scapat ieftin pana acum „pentru ca violarea dreptului la vot se pedepseste cu inchisoarea”.

In replica, Victor Ponta a anuntat ca vrea „vot electronic” pentru romanii din Diaspora si l-a atacat dur pe liderul PNL spunand despre Ludovic Orban ca „trebuia arestat inca din 2009 sau din perioada in care era ministru la Transporturi si fura cu sutele de milioane. Domnul Orban, daca nu era pe listele USL, sigur nu mai ajungea in Parlament si nu mai ajungea sa ne dea lectii. Cred ca este o jignire pentru romani sa fie reprezentati de asemenea bufoni”.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger