AcasăPoliticaMacovei si-a depus, la BEC, candidatura la prezidentiale: Toti cei care cred...

Macovei si-a depus, la BEC, candidatura la prezidentiale: Toti cei care cred in mine sa voteze cu inima

Fosta democrat-liberala Monica Macovei si-a depus, duminica dupa-amiaza, la sediul Biroului Electoral Central, candidatura la prezidentiale.

Macovei a anuntat ca a depus lista cu peste 300 de mii de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale, ca independent, in cursa pentru cea mai inalta functie in stat. Anuntand cateva din motivele pentru care intra in lupta pentru Cotroceni, fostul ministru al Justitiei a enumerat, printre altele: „Candidez pentru ca vreau sa fiu angajatul romanilor, si nu tartor peste tara. Candidez pentru ca vreau ca Romania sa ramana pe directia Vest, si sa garantez siguranta nationala a tarii noastre (…) Candidez pentru ca nu mai merge asa”.

Fostul ministru al Justitiei a adus la sediul BEC si doua „cadouri” pentru contracandidatii sai in lupta pentru prima functie in stat – o punga de popcorn pentru premierul Ponta, aluzie la declaratiile sale prin care spunea ca va privi, cu o punga de  floricele in fata, cum candidatii care s-au inscris in cursa se vor duela la dezbaterile dinaintea primul tur al prezidentialelor, dar si o oglinda, pentru prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale. „O punga de popcorn pentru micul Ceausescu de la Palatul Victoria, ca sa aiba ce manca si sa ma urmareasca cu atentie, pentru ca oricum nu se ocupa de trebuirile tarii si de Guvern, dar am adus si un cadou pentru dl Iohannis – ca sa se priveasca in oglinda si sa vada cum arata un om care vrea sa ajunga presedintele Romaniei fara sa spuna nimic”, si-a explicat Monica Macovei „darurile” pentru cei doi politicieni impotriva carora candideaza in noiembrie.

Monica Macovei le-a cerut, totodata, celor care cred in ea sa o voteze, pe 2 noiembrie, cand va avea loc primul tur de scrutin al prezidentialelor. „Impreuna vom castiga. Voi sunteti speranta mea si eu sunt speranta voastra. Toti cei care cred in mine sa ma voteze din primul tur, sa voteze cu inima, pentru ca atunci intru in turul doi, intram noi toti in turul doi si ii batem si castigam functia de presedinte al Romaniei”, si-a incheiat fosta democrat liberala discursul sustinut la iesirea din sediul BEC.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger