AcasăPoliticaMarian Vanghelie a ajuns in aceasta dimineata la DNA/ "Daca nu esti...

Marian Vanghelie a ajuns in aceasta dimineata la DNA/ „Daca nu esti suspect, inseamna ca esti prost!”

La doar o zi de cand, in loc sa ajunga la instanta, pentru a da o declaratie in dosarul in care a fost tirmis in judecata, fiind acuzat de coruptie, s-a oprit la spital, pentru ca s-a simtit rau, Vanghelie a dat din nou ochii cu procurorii, de aceasta data joi dimineata.

UPDATE 11.00. Politicianul a intrat in vizorul procurorilor DNA intr-un alt dosar. Vanghelie a iesit in urma cu scurt timp de la audieri, precizand ca este suspect de abuz in serviciu, despre doua contracte de salubrizare incheiate in 2008. Acesta a fost insotit de avocat, anuntand ca urmeaza sa studieze dosarul.

Momentan, procurorii nu au facut precizari pe acest subiect.

Edilul suspendat al sectorului 5, care, dupa cum se stie, candideaza, in iunie, pentru un nou mandat de primar, a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie inca de la primele ore ale zilei, mai precis in jurul orei 9.30.

Parand ca se simte destul de bine, inainte de a intra sa discute cu procurorii, Vanghelie a facut o declaratie in stilul in care a obisnuit opinia publica, din care s-ar putea distinge si o eventuala calitate in care a fost citat la aceste audieri politicianul bucurestean. „Nu stiu dosarul. Suspect e fenomen national. Daca nu esti suspect, inseamna ca esti prost!”, le-a spus jurnalistilor actualul lider al Partidului Dreptatii Sociale, in timp ce si-a facut loc pentur a intra in sediul DNA, politicianul alegand sa nu dea si alte detalii in privinta dosarului in care anchetatorii DNA doresc sa stea de vorba cu el.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger