AcasăPoliticaMasina in care se afla ministrul Agriculturii, accident langa Slobozia

Masina in care se afla ministrul Agriculturii, accident langa Slobozia

Autoturismul in care se aflau un reprezentant al Guvernului, respectiv seful de la Ministerul Agriculturii, dar si omologul sau kuweitian a fost implicat intr-un accident rutier, pe DN 21.

(sursa foto: independentonline.ro)

UPDATE 2: Dupa ce au fost transportati, intr-o prima faza, la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, unde au primit ingrijiri pentru leziunile suferite, ministrul Irimescu si omologul sau urmeaza sa fie transferati la o unitate medicala din Capitala. Este vorba despre Spitalul Elias.

UPDATE: Alaturi de ministrul Agriculturii se afla si omologul sau in Kuweit, Ali Saleh Al Omair, aflat de marti in vizita in Romania. Cei doi demnitari ar fi trebuit sa ajunga, din cate se pare, sa faca o vizita de lucru pe raza judetului Ialomita. A fost vorba despre o tamponare, iar printre persoanele care au avut de suferit de pe urma impactului rutier dintre masina in care se aflau oficialii si un alt autoturism care circula in fata acestuia, pe DN 21, este si persoana responsabila cu translatia.

Momentan, nu au fost facute precizari oficiale despre acest incident, nici din directia ministrului Irimescu si nici a institutiei pe care o conduce.

Conform Centrului Infotrafic, circulatia pe DN 21, in zona in care s-a produs accidentul, a fost ingreunata cateva zeci de minute, pe sensul de la iesirea din Slobozia, catre Braila. In tot acest rastimp, au intervenit medicii de la Salvare, dar au fost facute si masuratorile necesare lamuririi tuturor conditiilor in care a avut loc coliziunea rutiera.

–-

Totul s-a intamplat in urma cu doar cateva zeci de minute, pe o sosea din apropiere de orasul ialomitean Slobozia. Din primele informatii, in masina in care se aflau Achim Irimescu si soferul mai erau alte doua persoane.

Momentan se stie ca ministrul Agriculturii a fost dus la spital, la Slobozia, dar nu se cunosc detalii despre starea acestuia. Se pare ca leziunile suferite de reprezentantul Executivului nu sunt grave.

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger