AcasăPoliticaMelescanu, despre prezidentiale: Am incurcat multe calcule care se facusera pana la...

Melescanu, despre prezidentiale: Am incurcat multe calcule care se facusera pana la decizia mea de a ma inscrie

Fostul sef al SIE considera ca hotararea sa de a se inscrie in cursa pentru Cotroceni, oficializata in ultima zi in care se puteau depune candidaturile la Biroul Electoral Central, a cam dat peste cap planurile contracandidatilor sai in lupta pentru prima functie in stat.

Teodor Melescanu

Melescanu si-a anuntat demisia din fruntea Serviciului de Informatii Externe cu o zi inainte de a merge la BEC sa-si depuna dosarul de candidatura pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Iar acest aspect, crede fostul sef al SIE, a incurcat scenariile unor prezidentiabili. Cel putin acest lucru a reiesit din declaratia facuta in cadrul unei emisiuni difuzate de Digi 24. „Am incurcat intr-adevar multe calcule care se facusera pana la decizia mea de a ma inscrie si probabil chiar unele scenarii sau targuri care se facusera si care acum sunt puse sub semnul indoielii”, a afirmat Melescanu.

Fostul ministru de Externe, care a intrat in cursa pentru cea mai inalta functie in stat ca independent, a declarat, in acelasi interviu, ca joi incepe campania electorala si toti candidatii „pornesc de la aceeasi linie de plecare”. Anterior inscrierii candidaturii sale, Teodor Melescanu s-a ferit sa dea un raspuns concret la intrebarea daca va intra in lupta prezidentiala, dand de inteles ca nu avea idee daca va reusi sa stranga suficiente semnaturi de sustinere.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger