AcasăPoliticaMelescanu vrea sa intre in cursa pentru Cotroceni: Luni dimineata o sa...

Melescanu vrea sa intre in cursa pentru Cotroceni: Luni dimineata o sa dau un raspuns!

Actualul director al SIE vrea sa se inscrie la alegerile prezidentiale din toamna, insa a dat de inteles ca momentan nu stie daca „vor fi intrunite toate conditiile” pentru a-si depune candidatura, respectiv daca va strange numarul de semnaturi necesare pentru a-si oficializa intentia.

Intrebat, vineri, daca se va inscrie in cursa pentru prima functie in stat, Teodor Melescanu le-a spus jurnalistilor ca abia in prima zi a saptamanii viitoare va putea da un raspuns concret in acest sens. „Luni dimineata o sa avem raspuns la toate. Daca vor fi intrunite toare conditiile, luni de dimineata o sa va dau un raspuns”, a declarat seful serviciului de Informatii Externe.

Fostul ministru de Externe a lasat sa se inteleaga ca a inceput strangerea de semnaturi in vederea depunerii acestei candidaturi, insa ca pana la acest moment nu stie daca se vor aduna suficiente, cat sa ii permita inscrierea in alegerile prezidentiale din noiembrie. „Tocmai asta e problema”, a rapuns Melescanu unei intrebari in legatura cu aceasta chestiune.

Va reamintim ca un candidat independent la prezidentiale are nevoie de minimum doua sute de mii de semnaturi, pe care trebuie sa le depuna la Biroul Electoral central pana martea viitoare, pe 23 septembrie.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger