AcasăPoliticaMesajul adresat de Blaga noului co-presedinte al PNL!

Mesajul adresat de Blaga noului co-presedinte al PNL!

Dupa cum era de asteptat, copresedintele marelui Partid National Liberal, Vasile Blaga, a transmis un mesaj succesorului lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, la scurta vreme dupa ce rezultatul votului de joi la pranz, din cadrul Biroului Permanent National al vechiului PNL, a aratat-o castigatoare pe tanara reprezentanta a acestei formatiuni.

Blaga saluta alegerea deputatului liberal drept succesor interimar al lui Iohannis, odata ce acesta din urma a castigat scrutinul pentru Cotroceni, desfasurat luna trecuta. Fostul ministru a transmis, prin intermediul unui comunicat, faptul ca, joi, cand a avut loc votul din Biroul Permanent National al PNL, s-a mai facut un pas catre construirea „celui mai mare partid de dreapta din Romania, noul Partid National Liberal”.

„Salut alegerea Alinei Gorghiu in functia de co-presedinte al marelui Partid National Liberal si sunt convins ca impreuna vom reusi sa atingem obiectivul curajos pe care ni l-am propus cu totii in urma cu jumatate de an: fuziunea deplina a PNL cu PDL si unificarea dreptei intr-o singura forta politica, puternica si determinata”, sustine Blaga.

Gorghiu a primit 48 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Ludovic Orban, a obtinut doar 27 de voturi in BPN-ul de joi. Ca urmare, deputatul Gorghiu a devenit lider al vechiului PNL si, totodata, co-presedinte al marelui Partid National Liberal.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger