AcasăPoliticaMesajul Elenei Udrea, in ultima zi de mandat a lui Traian Basescu:...

Mesajul Elenei Udrea, in ultima zi de mandat a lui Traian Basescu: „A fost o sansa si o onoare!”

Sefa Partidului Miscarea Populara a tinut sa transmita, public, un mesaj, in ziua in care Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni, odata cu incheierea celui de-al doilea sau mandat in fruntea statului si cu depunerea juramantului, in fata Parlamentului, de catre noul presedinte ales, Klaus Iohannis.

In conditiile in care, zilele trecute, ii invita pe romani sa vina la Palatului Cotroceni, pe 21 decembrie, in ultima zi de mandat a lui Traian Basescu in fruntea statului, duminica la pranz, Udrea a postat pe contul sau oficial de pe o cunoscuta retea de socializare cateva ganduri referitor la evenimentul care il are drept protagonist pe, de-acum, fostul presedinte. „10 ani, din prima pana in ultima zi, alaturi de Traian Basescu.  A fost o sansa si o onoare. Va multumesc, domnule Presedinte!”, suna postarea cu pricina.

Recent, sefa PMP – formatiune care, de altfel, i-a adresat lui Basescu invitatia de a i se alatura, odata ce i se va fi terminat mandatul prezidential – anunta, tot prin intermediul Internetului, ca ii invita pe romani sa ii fie alaturi acestuia din urma, in ziua in care acesta va parasi, oficial, Cotroceniul, dupa ceremonia de predare a mandatului. „Va invit pe toti cei care doriti sa-i fiti alaturi celui mai bun Presedinte din istoria Romaniei sa veniti duminica, la ora 13.00, la intrarea Marinescu a Palatului Cotroceni (Strada Eroilor Sanitari) pentru a rasplati munca, eforturile, curajul si daruirea lui Traian Basescu pentru aceasta tara”, suna mesajul in cauza.

author avatar
Cristina Stefan
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger