AcasăPoliticaMesajul lui Iohannis, dupa intrevederea cu mostenitorul Coroanei britanice

Mesajul lui Iohannis, dupa intrevederea cu mostenitorul Coroanei britanice

Necesitatea de a proteja mediul inconjurator, dar si de a incuraja agricultura eco. Acestea ar fi, in lunii mari, doua dintre subiectele abordate de catre liderul de la Cotroceni si oaspetele sau, Printul Charles al Marii Britanii.

Revenit in Romania, inainte de a ajunge in Transilvania, zona pe care o viziteaza de cate ori are ocazia, si unde are proprietati, mostenitorul Coroanei britanice s-a oprit in Capitala, intr-o prima faza la Cotroceni, unde a discutat, pret de cateva zeci de minute, cu presedintele, inainte de a ajunge apoi sa aiba o scurta intrevedere si cu premierul Ciolos.

La finele intrevederii cu Printul de Wales, presedintele s-a declarat incantat de faptul ca a avut ocazia sa discute din nou cu Printul Charles, stiut fiind faptul ca fiul Reginei Elisabeta a mai fost la Cotroceni si anul trecut. „M-a bucurat revederea de astazi cu Printul Charles. Alteta Sa Regala si-a pastrat neschimbat entuziasmul de a descoperi Romania. Prin eforturile considerabile pe care le face pentru sustinerea si promovarea traditiilor si valorilor autohtone, Printul Charles se dovedeste a fi un bun prieten al nostru. A trecut un an de cand fundatia care ii poarta numele ajuta mediul rural din Romania si ii multumesc pentru dedicare si implicare!”, suna mesajul transmis pe contul oficial de Facebook al sefului statului, dupa intrevederea avuta de presedinte cu inaltul sau oaspete britanic.

Asociatia in cauza are in vedere, printre altele, atat conservarea patrimoniului, cat si a agriculturii autohtone.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger