AcasăPoliticaMincinosii USL!

Mincinosii USL!

Dintr-un banal joc de imagine, Victor Ponta si Crin Antonescu au dat-o in delatiune. In incercarea disperata de a iesi cat mai putin sifonati din scandalul iscat de Codul Penal si Legea amnistiei, cei doi lideri USL arunca responsabilitatea de la unul la altul.

CRIN ANTONESCU: Multe s-ar putea spune despre adevar si minciuna la domnul Ponta
VICTOR PONTA: Domnul Antonescu si-a mintit colegii

Foc deschis in USL. Crin Antonescu si Victor Ponta se acuza reciproc de minciuna. Oricum ar suci-o, concluzia este clara: cei doi politicieni au stiut ce grozavii se vor comite in Parlament. Acum urmeaza ca cei doi sa decida care dintre ei a fost mai perfid. Daca ne luam dupa premier, marele ipocrit este presedintele Senatului. ”Domnul Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii pentru ca au fost la USL cel putin 12 persoane atunci cand domnia sa a fost de acord cu legea amnistiei, dupa aceea a spus sa dau OUG. Am spus evident ca nu dau OUG pentru asa ceva.  Daca dau eu, e in regula, daca vine in Parlament, e impotriva. Luni mi-a spus ca nu ar vota. Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor sai, alta noua si alta presei. Ne-am obisnuit. Este o problema intre domnul Antonescu si propriii colegi, daca le place sa le spuna altceva decat este adevarat. Si cu Rosia Montana vineri am discutat, luni a spus ca nu este de acord, deci nu este prima data ne-am obisnut” a afirmat Ponta.

Tot cu gandul la ”cascaval”

In replica, liderul PNL a aratat ca interventia premierului este ”lipsita de buna cuviinta”. ”Domnul Ponta isi ia indrazneala astazi sa ma faca mincinos, lucru pe care nu i-l permit. (…)Imi pare rau ca premierul Victor Ponta, intr-o situatie incurcata, pe care eu n-as fi dorit-o, recurge la asemenea atitudini. Eu nu am mintit. Eu, spre deosebire de altii, nu am fost dovedit vreodata mincinos. (…)Caut sa restabilesc lucrurile, adevarul, fara sa spun multe lucruri care s-ar putea spune despre adevar si minciuna la Victor Ponta sau la altii”, a precizat Crin Antonescu. In ciuda declaratiilor belicoase, nici liberalii si nici pesedistii nu se dau dusi de la guvernare, preferand, chiar si in aceasta situatie tensionata, sa-si pastreze avantajele. ”USL nu se rupe. Nu plecam de la guvernare”, au dat asigurari resprezentantii celor doua formatiuni.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
972 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger